Wednesday, 7 June 2017

Fillet with mustard / Filetto con senape

Good evening my dears,
these days I'm so busy that I never find the time to post something but this time I want to show you what I prepared for dinner... there was a scent throughout the house :))
Ingredients:
600gr of pork loin
30gr of honey
40gr of butter
20gr of mustard
50ml of white wine
50ml of milk
3 potatoes
1 clove of garlic
1 leek
1 sprig of rosemary
oil, salt, pepper

Method:
Grind the meat with rosemary and garlic and golden in a pan with same oil.

Turn the oven to 180°. Now you can fatten the pork fillet with honey and mustard. Put it in an oiled and fired baking pan. After 20min add the wine. Raise the oven temperature to 200° and let it cook for another 10min.
Meanwhile peel the potatoes and cook them in salted water for 15min then drain and crush them with a fork and mix with butter, milk, salt and pepper. Put potatoes pure on a plate as a base. Turn off the oven and remove the roast. Sit on it. Now clean the leek, wash it and cut it into very fine julienne. Fry in plenty of hot oil until it becomes crunchy. Place the leek over the meat and sprinkle it with the baking tray sauce. Serve hot immediately.

Buona sera mie care,
in questi giorni sono cosi' impegnata che non trovo mai il tempo per postare qualcosa :(( pero' questa volta voglio farvi vedere cosa ho preparato per cena... c'era un profumino per tutta casa!! :)) 

Ingredienti:
600gr di lombo di maiale
30gr di miele
40gr di burro
20gr di senape rustica
50ml di vino bianco
50ml di latte
3 patate
1 spicchio di aglio
1 porro
1 rametto di rosmarino
olio, sale, pepe

Procedimento:
Strofinate la carne con rosmarino e aglio e doratela in una padella con un po' di olio.
Accendete il forno a 180°. Ora potete ingrassare il filetto di maiale con miele e senape. Mettetelo in una teglia oleata e infornate. Dopo 20min aggiungete il vino. Alzate la temperatura del forno a 200° e lasciate cuocere altri 10min.
Intanto sbucciate le patate e cuocetele in acqua salata per 15min poi scolatele e schiacciatele con una forchetta e mescolatele con il burro, il latte, il sale e il pepe. Mettete il pure' di patate su un piatto come base. Spegnete il forno e togliete l'arrosto. Sedetelo sul pure'. Ora pulite il porro, lavatelo e tagliatelo a julienne molto sottile. Friggerlo in abbondante olio caldo fino a quando diventa croccante. Disponete il porro sopra la carne e irrorate con il tutto con il sughetto della teglia. Servite subito caldo.

14 comments:

  1. Looks delicious!!! Thank you for recipe :-)

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  2. Great recipe and picture!
    Have a lovely day!
    www.recklessdiary.ru

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  3. Omg It looks so yummy! Now I'm starting to be hungry and it's only 9:30 am
    Have a lovely day sweetie
    www.travelera.es

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  4. Deve essere delizioso questo piatto

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  5. Cara Grace al sono vederlo mi si è svegliato l'appetito!!!
    Ciao e buona giornata con un forte abbraccio e un sorriso:-)
    Tomaso

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  6. Mamma mia che delizia *_*
    http://angolodellamisantropia.blogspot.it/

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  7. Looks delicious :)

    http://fasionsstyle.blogspot.com/

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  8. Ha un'aspetto delizioso...Complimenti, baci!!!!

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  9. Looks delicious!!! Thank you for recipe!!!!

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thanks for stopping here...

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